Om mig

Mitt namn är Adine Lundahl Blomqvist och jag är en glad 32-åring som älskar att skapa minnen. Att minnas genom bilder är bland det bästa jag vet och därför startade  jag min firma som fotograf år 2014. Jag bor i Oskarshamn tillsammans med min man, vår son och våra tre katter. Ni kan ju gissa hur ofta de blir fotograferade?! ;)

Några ord som beskriver mig är tålmodig, ambitiös, noggrann och lugn. Men lugnet kan snabbt försvinna och jag kan studsa på plats när jag ser ett vackert motiv! Lite sådär lagom halvgalen, är jag uppenbarligen också :) Älskar att ligga på mage mitt i naturen med kameran till hands, men är samtidigt livrädd (!) för ormar.

Min bildstil som tidlös och bilderna består av varmt ljus och mycket färg. Jag strävar efter att fånga verkligheten som den är för att ni ska kunna titta tillbaka på bilderna och minnas allt precis som det var! Jag vill att det ska se naturligt ut och att personerna på bilderna ska le och skratta på riktigt. För mig är det viktigt att det är KUL under fotograferingen. Detta för att jag anser att när en bild förmedlar en känsla så blir det mer än en bild - det blir ett minne för livet.

Jag utgår från Oskarshamn, men fotograferar med omnejd och har inga problem med att resa (Italien eller stadsparken? Jag är PÅ!). Har mycket bra koll på Östergötland, då jag bott i Linköping i 12 år.

Jag inriktar mig huvudsakligen mot bröllop men fotograferar gärna andra tillställningar samt mer vardagliga fotograferingar på dig själv, med familjen, syskonen eller husdjuret. Varför begränsa sig när man kan göra allt, liksom? 

Känn er fria att klicka runt på min hemsida för att få inspiration inför er fotografering. Ni får jättegärna komma med egna idéer inför fotograferingen - allt för att vi tillsammans ska kunna skapa vackra bilder!

För att ställa frågor och boka mig klickar ni in er under fliken "kontakt" och skickar iväg ett mejl. Jag finns även på Facebook och Instagram där ni kan gilla sidan för att ta del av nya bilder och mina olika fotouppdrag (instastory)!

Jag hoppas vi ses!